Click pentru inregistrare

vineri, 24 februarie 2017

Server CS,SAMP;METIN;LOL;WOW


Vrei sa iti cumperi un server de CS, CSGO, SAMP ,METIN, LOL, WOW si nu ai bani uite aici solutie sa faci bani online



Metoda de a face bani pe Internet #1: ești plătit să dai click-uri
Cu siguranță că ai dat peste acest tip de reclame, și poate chiar ai fost tentat să încerci. Ideea de bază este că tu trebuie să dai click-uri pe diferite bannere. Pentru fiecare click tu primești o anumită sumă 
De ce merge?
Pe Internet, oamenii de afacere de bună credință își fac reclame pe alte site-uri și, pentru fiecare click, ei plătesc o sumă de bani. ideea este că ei se așteaptă ca doar cei interesați de produsele lor să dea click.
Aici intervi tu. Tu te comporți ca o persoană interesată. Ești plătit să dai ”click-uri false”. Compania intermediară câștigă, compania care te-a angajat pe tine să dai clickuri câștigă și ea, câștigi și tu … iar cel care pierde este cel care are produsul.
De ce? Pentru că tu dai click pe reclama lui dar nu cumperi nimic. El plătește pentru că e obligat. Apoi dai click pe altă reclamă și tot așa. Da clickuri pe sute și sute de reclame.
Site unde esti platit pentru click 
1.Cont gratuit

Avantaje:
– faci un ban. Mai bine decât nimic.
- Stai toata ziua pe net degeaba Castiga un ban 
- Cateva click-uri pe zii si apoi iti inchiriezi proprii referali o sa castigi 100% minim 300-400 de $ in prima luna daca te IMPLICI 100%





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Colaboreaza cu noi si nu vei regreta